Hozzávalók:
• 70 dkg zöldbab
• 80 dkg pulykahús
• 2 tojás
• 3 dl tejföl
• 20 dkg sajt
• 5 ek napraforgó olaj
• 2 közepes fej vöröshagyma
• 2 dl víz
• só ízlés szerint
Elkészítés:
Az apróra vágott zöldbabot sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük.
A felkockázott hagymát a felforrósított olajon megdinszteljük, rátesszük a felkockázott húst, ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük és felöntjük vízzel.
A tejfölt kikeverjük a tojásokkal és 15 dkg reszelt sajttal. Ízlés szerint fűszerezzük.
Beleforgatjuk a szószba a leszűrt zöldbabot és a megpuhult húst. Olajjal kikent tepsibe tesszük, ráreszeljük a maradék sajtot és készre sütjük 200 fokon.
Jó étvágyat!