booked.net

Hírdetés

Támogatás

Átutalás

Számlatulajdonos:
Czeczon István Ev. (2750 Nagykőrös, Arany János utca 32/b)
Számlavezető bank: Pátria Takarékszövetkezet
Számlaszám: 65100149-16166972

Ha külföldről utalna:
IBAN: HU41 6510 0149 1616 6972 0000 0000
Swift kód: TAKBHUHB
Pátria Takarékszövetkezet székhelye: 2230 Gyömrő, Petőfi Sándor utca 22.

 

A Megjegyzés rovatba kérjük, írják bele: „Heti Hírek Online támogatás”.

 

A Heti Hírek Online elsősorban reklámokból működne. A politikai nyomás alatt lévő magyar piacon – itt vidéken fokozottan - eddig sem volt könnyű dolgunk, és egyelőre nem érezzük, hogy a kilátásaink érdemben változnának. Sőt, az a valószínűbb, hogy az országos és helyi politika még az eddigieknél is jobban próbálja majd korlátozni a lehetőségeinket. A Heti Hírek Online hosszú távú, stabil működését az tudja biztosítani, ha olvasóink rendszeresen támogatják a munkánkat.

Havi rendszeres és egyszeri befizetésre egyaránt számítunk. A legkisebb egyszeri támogatás is segít, de igazán stabillá a munkánkat a havi rendszeres támogatás teszi.

Cégként sincs akadálya a támogatásnak, ám helyes könyvelés esetén más költségtípusokkal szemben ez nem fogja csökkenteni a társasági adója alapját.

Miért segítse a Heti Hírek Online-t?

Hogy fejlődhessünk, fejleszthessünk tovább olvasóink elégedettségére. Magas minőséget tudjunk nyújtani a hírszolgáltatásban, napi szintűre tudjuk hozni a hírek közlését, videó anyagokkal tudjunk jelentkezni és azonnal tudjunk reagálni az eseményekre helyben és a régióban. Elkötelezettek vagyunk a pártatlan tájékoztatásban, a hír szent, a vélemény szabad. Függetlenek kívánunk maradni, ahogy eddig is tettük. Minket nem vásárolt fel egyetlen Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó cég sem. Nem tették oligarchák a kezüket médiatermékünkre. Mi maradtunk függetlenként. Mi maradtunk állva a térségben. Ezt szeretnénk megőrizni és témáinkkal, cikkeinkkel, feltárt és felgöngyölített ügyekkel segíteni a térségben élők életét. Online érjük el a legtöbb olvasónkat, napról napra nő a látogatottságunk honlapunkon és Facebook oldalunkon is. Ezt a tendenciát szeretnénk tartani és megőrizni vezető szerepünket a térségben. Ezért kérjük a segítségüket további munkánkhoz.

 

Köszönjük, hogy segíti működésünket!

 

A Heti Hírek Online a Heti Kőrös Körül Kft. tulajdona, tartalmáért felel, és azokat szolgáltatja a Heti Kőrös Körül Kft..

A Heti Hírek Online-t és a Heti Hírek Facebook profilt szerkeszti, feltölti, karbantartja Czeczon István Ev.

További információkat talál Támogatói Szerződés és ÁSZF-ünkben.

Programajánló

Hírdetés

Minden jog fenntarva