booked.net

Hírdetés

…egy kis Zakopane, velünk Kocsériakkal!

2018. december 23., vasárnap 00:05

Advent időszakában egyre több utazási célpont vár bennünket, hogy elvarázsoljon a hely látványával, íz világával és élményeivel együtt.

Egy lelkes, fiatal Kocséri nő szervezőmunkájának eredményeképp múlt szombaton ellátogathattunk a lengyelországi Zakopaneba, amelyet téli fővárosként emlegetnek.
A városka igen lenyűgöző, egymást érik a sajt- és lekvár árusok, amit nem megkóstolni és vásárolni nagy vétek. Magával ragadó a havas Tátra látványa, a Gubalowka csúcsra felvonóval még feljebb merészkedhetünk, kedvünkre kipróbálhatjuk akár a lovas szánkózást is. Ha ezt nem szeretnénk, akkor beülhetünk egy forró teára vagy csokoládéra, és vásárolgathatunk kedvünkre az árusoktól, hiszen megnézni és megvenni való akad bőven. Igazán kedvelt célpont nekünk, magyaroknak Zakopane, hiszen több magyar szót hallhattunk, mint bármilyen mást.
A nagyon hideg ellenére jól éreztük magunkat. Az egyetlen nehézségét a mintegy 15 órás utazás jelentette, amely nagyon hosszú volt, így el is határoztuk, hogy legközelebb több napra megyünk. Megnézni való még maradt bőven. A Magas-Tátra lenyűgöző szépsége sok felfedeznivalót rejt még, akármelyik évszakban utazunk is arrafelé.
Evelinnek szívből köszönjük, hogy megszervezte az utat, segített minket, hogy minden jól alakuljon, összehozott egy remek társaságot. Bízunk benne, hogy lelkesedése sokáig kitart még, és sok közös élményben lehet részünk.
Ezekkel a Zakopanei havas, Adventi képekkel köszönjük meg a Heti Hírek olvasóinak egész éves figyelmét, amit nekünk Kocsériaknak adnak.  Kívánunk Szeretetben és Szeretteik közelségében megélt Örömteli Karácsonyt és minden Földi Jóban bővelkedő Nagyon Boldog Új Évet. Jövőre is tartsanak velünk a lap hasábjain keresztül, örömmel hozunk akkor is híreket Kocsérról és a Kocsériakról!

Fotó: Vikor Enikő
Dávid Krisztina, Legyünk Kocsér Jó Gazdái

Programajánló

Hírdetés

Minden jog fenntarva