booked.net

Hírdetés

Kék Hírek Kék Hírek

2018. december 20., csütörtök 22:17

Lopás, testi sértés

Sorozatos lopásokat követett el 5 férfi

A Nagykőrösi Rendőrkapitányság vádemelési javaslattal fejezte be a nyomozást.

Folytatólagosan, üzletszerűen, dolog elleni erőszakkal, kisebb értékre elkövetett lopás bűntett és más bűncselekmény megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Nagykőrösi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya J. I. (16), A. Krisztofer (25), B. Norbert István (26), K. Dániel József (21) és S. György Ferenc (18) nagykőrösi lakosok ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint fk. J. I., B. Norbert István, A. Krisztofer, K. Dániel József és S. György Ferenc megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2018. január-február-március hónapokban épületekről távolítottak el bádoglemezeket. Tevékenységükkel rendszeres haszonszerzésre törekedtek, így az elkövetett cselekmények tekintetében üzletszerűség állap

A Nagykőrösi Rendőrkapitányság folytatólagosan, üzletszerűen, dolog elleni erőszakkal kisebb értékre elkövetett lopás bűntett és más bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt befejezte a nyomozást és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte a Budakörnyéki Járási Ügyészségnek.

 

Férje élettársára támadt egy nő

A Nagykőrösi Rendőrkapitányság vádemelési javaslattal fejezte be a nyomozást.

Könnyű testi sértés vétség és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Nagykőrösi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya K. Istvánné 65 éves nagykőrösi lakos ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint megalapozott a gyanú arra, hogy K. Istvánné 2018. május 04-én 13:15 óra körüli időben személyesen megjelent a sértett lakóhelye előtt. Amint a sértettel a fenti helyen és időpontban összetalálkozott, nevezettet hangosan, trágár szavak használatával szidalmazni kezdte, közben lendületesen feléje haladt. A sértett a szóban forgó ingatlan kapuján bement, az ajtót becsukni szándékozta, azonban K. Istvánné az utcafront felől erőszakkal az ajtót benyomta és a sértett után az ingatlan udvarára ment, ahol az asszonyt tettleg bántalmazta, mely bántalmazás során és azt követően félelemkeltés céljából személy ellen erőszakos cselekmény elkövetésével megfenyegette: „Úgy is kinyírlak!” A sértett a bántalmazás következtében 8 napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett.

A Nagykőrösi Rendőrkapitányság könnyű testi sértés vétség, személy elleni erőszakos vagy közveszélyt okozó cselekménnyel fenyegetve elkövetett zaklatás vétség és magánlaksértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt K. Istvánné ellen befejezte a nyomozást és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte a Nagykőrösi Járási Ügyészségnek.


Kerékpárt lopott a központból

A Nagykőrösi Rendőrkapitányság vádemelési javaslattal fejezte be a nyomozást.

Lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Nagykőrösi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya Ó. József Márk 24 éves nagykőrösi lakos ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint Ó. József Márk 2018. szeptember 02-án 09:30 óra és 11:15 óra közötti időben a 2750 Nagykőrös, Szabadság tér 7. szám alatt található közterületi útszakaszon egy lezárt állapotban elhelyezett kerékpárt, dolog elleni erőszakkal, a kerékpárzár leszakítása módszerével eltulajdonította. A bűncselekménnyel okozott kár: 38.000 Ft.

A Nagykőrösi Rendőrkapitányság szabálysértési értékre dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt Ó. József Márk ellen befejezte a nyomozást és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte a Nagykőrösi Járási Ügyészségnek.

Programajánló

Hírdetés

Minden jog fenntarva