booked.net

Hírdetés

Jogi Nyilatkozat

Azzal, hogy belép a www.hetihirek.hu szájt valmelyik oldalára, elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója, előfizetője a rendszer egyik szolgáltatásának sem:

A hetihirek.hu webszájton ("lap") található tartalom az Heti Kőrös Körül Kft. ("kiadó") szellemi tulajdona.

Az Heti Kőrös Körül Kft. fenntart minden, a lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A laphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.

A kiadó előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése. A lap tartalmának egyes részeit - kizárólag saját felhasználás céljából - merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

A Heti Kőrös Körül Kft. oldalai teljes egészében, a reklámokkal, hirdetésekkel együtt szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá a kiadó előzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A Heti Kőrös Körül Kft. követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

A laptól értesüléseket átvenni csak a lapra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő
  a) nem módosítja az eredeti információt,
  b) a lapra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti.

A hetihirek.hu domainnév, valamint az " hetihirek.hu " név szerzői jogi védelmet élvez, védjegyoltalomban részesül, felhasználása - a hivatkozás kivételével - kizárólag a Heti Kőrös Körül Kft. előzetes és kifejezett írásos hozzájárulásával lehetséges.

A hírügynökségek honlapunkon felhasznált hírei és fotói szerzői jogvédelem alatt állnak, a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni.

Az Heti Kőrös Körül Kft. pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.

Az írások és képek, kommentek valóságtartalmáért a szerzők vállalják a felelősséget. Egy esetleges jogvita esetén is az adott felhasználónak kell felelnie a beírásában megjelent szöveg tartalma miatt. A szerkesztőség a számára beküldött anyagokat: képeket, cikkeket, a www.hetihirek.hu -n megjelent hozzászólásokat, információkat, szabadon felhasználja.

 

Programajánló

Hírdetés

Minden jog fenntarva