booked.net

Hírdetés

ABONY: Rendőrségi hírek

2017. oktober 26., csütörtök 15:35

Szeméremsértés és lopás is történt szeptemberben Abony illetékességi területén.

Az alábbi esetekben ismeretlen tettesek ellen indított büntetőeljárást az Abonyi Rendőrőrs. A rendőrség a lakosság segítségét kéri a tettesek azonosításához. Kérjük, aki a lenti ügyekben érdemi információval rendelkezik, hívja az Abonyi Rendőrőrsöt az 53/ 350-152-es telefonszámon, vagy a 06-30-277-31-85-ös mobiltelefonszámon.

Benyomta az ablakot, és vitte az arany ékszereket

Az Abonyi Rendőrőrs lopás bűntett gyanúja miatt folytat büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen. A tényállás szerint az elkövető 2017. szeptember 06-án 11.00 óra és 2017. szeptember 10-én 13.20 óra közötti időben egy abonyi lakóház ablakának benyomásával a házba bement és onnan arany ékszereket és bizsukat tulajdonított el. Az egyik ékszer egy kb. 40 cm-es női arany nyaklánc, kb. 1,5 cm széles, és kb. 1-1,5 mm vastag. A nyakéken 3 db kb. 5 mm átmérőjű fehér színű gyöngy található. Tőle jobbra-balra helyezkedik el a másik kettő kb. 6-8 cm távolságban. Az eltulajdonított gyűrű egy sima, díszítésmentes, enyhén lekerekített szélű arany karikagyűrű. Színe korából adódóan fakóbb sárga. Az eltulajdonított ékszerekről grafikai rajz készült. Kérjük, aki az elkövetőről, vagy az ékszerekről információval rendelkezik, vagy felajánlották neki megvételre, jelentkezzen a rendőrőrsön.

Inzultáltak egy nőt az Abonyba tartó vonaton

Az Abonyi Rendőrőrs szeméremsértés vétség miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen. A tényállás szerint 2017. szeptember 08-án, 22:00 és 22:20 között, a Cegléd-Abony között közlekedő vonaton egy ismeretlen személy a vonaton utazó női sértettnek szexuális tartalmú videókat mutatott, majd a sértett mellét többször erőszakosan megfogta, ezt követően az ülésre leteperte és ott tovább fogdosta. Az elkövető 25 év körüli, 175 cm magasságú, sportos testalkatú, a haja barna színű, rövidre nyírt, kb. 6-9 mm-es sűrű, nem kopaszodó. Az elkövetés idején szürke színű, mintás, kapucnis pulcsit viselt. Nadrágja szintén szürke színű, térdig érő volt. Az ismeretlen elkövetőről grafikai rajz készült. Kérjük, ha érdemi információval rendelkezik a képen látható férfiról, hívja az Abonyi Rendőrőrsöt.

Köszönjük!

DE

Programajánló

Hírdetés

Minden jog fenntarva