booked.net

Hírdetés

Tabuk nélkül 3. – Körtét az almától…

2017. november 14., kedd 09:17

 

 

Sokszor elgondolkodik az ember, hogy mennyi idő, energia megy el úgy általában egy fiatal kitaníttatására. Es persze ott a kérdés, hogy minden esetben megéri-e? Kustár Tamással Körtvélyesi Attiláról beszélgettünk…

KT: Körtvélyesi Attila 2006 óta képviselő, azaz kb. 20 évesen került be a képviselő testületbe. Nem nyert egyéni mandátumot, listáról jutott be.
HH: Mondhatjuk tehát, hogy a civil életben komoly szakmai tapasztalatokat nem szerzett, mert nemhogy az iskolapadból, hanem még diákként „esett” a politikai életbe?
KT: Bár egyetemistaként elkezdett dolgozni családi vállalkozásukban, de ezt 2014-ben abbahagyta. Ekkor úgy döntött, hogy a politikából akar megélni, ahol nem a tudás és rátermettség, hanem a pártlogó és kapcsolatrendszer számít. Körtvélyesi 30 évesen kiszolgáltatottá tette magát. Ez is egy értékválasztás… A jogi végzettségéről csak annyit– melyre egyébként komolyan számított a Fidesz frakció –, hogy minden perben, melyben valamilyen módon közreműködött, nem értünk el eredményt. Ilyen volt például a Heti Hírekkel szembeni per is.

Cikkünket olvashatják friss lapszámunkban!

Hírdetés

Minden jog fenntarva