booked.net

Hírdetés

Ön kitől és mit kérdezne? – LŐVE a szcientológusok beépített embere?

2017. oktober 24., kedd 18:33

Sorozatunk azzal az utópisztikus helyzettel játszik el gondolatban, hogy mi lenne akkor, ha hazánkban lennének olyan napok, amikor fizikai képtelenség lenne hazudni. Ebben a helyzetben kitől és mit kérdeznénk?

Kedves Olvasóink! Nem tudom, hogy ismerik-e a következő bibliai történetet?
Dávid király beleszeretett egy férjes asszonyba, s csupán azért, hogy a nevezett hölgyet megkaphassa, a férjét elküldte harcolni, ráadásul a frontvonalba, amiről tudta, hogy a biztos halálba vezet. Ezek után a következő történt:

„Az Örökkévaló Dávidhoz küldte Nátán prófétát, aki a következő történetet mondta el a királynak: Volt egy városban egy gazdag ember, meg egy szegény. A gazdagnak sok nyája és csordája volt,  a szegénynek meg csak egyetlen kis nőstény báránykája, amelyet maga vett. Ezt a báránykát a szegény ember nagyon megszerette, s a gyermekeivel együtt nevelte. Saját ételével etette, poharából itatta, s az ölében altatta el, mintha csak a leánya lett volna.
Történt egyszer, hogy a gazdag emberhez utas érkezett, akit a házigazda meg akart vendégelni. Azonban sajnált a vendég kedvéért a saját állatai közül egyet is levágni, inkább a szegény embertől vette el annak egyetlen bárányát, és abból készített ételt vendégének.
Ennek hallatán Dávid nagyon felháborodott a gazdag ember viselkedése miatt. Ezt mondta Nátánnak: Esküszöm az Örökkévalóra, hogy halál fia, aki ezt tette! Négyszer annyit kell adjon az elvett bárány helyett, mivel ilyet tett, és nem könyörült azon a szegény emberen!
Te vagy az az ember, Dávid! — mondta ekkor Nátán.”

Nagyon kellemetlen tehát az, ha valaki saját maga fölött úgy mond ítéletet, hogy még csak észre sem veszi! Ez történt a minap Lőrinczy Veronikával is! A nagykorosma.hu oldalon összehord hetet-havat Ábrahám Tiborral, a Heti Hírekkel, és a szcientológia „egyházzal” kapcsolatban. Kedves LŐVE! Itt van például a 2014. évi második lapszám, amikor az újság szerkesztését a Miabonyunk Safe Kft. – melynek Ön az ügyvezetője – végezte! Ebben a lapszámban is benne van az Ön által kifogásolt hirdetés!!! Akkor kinek az engedélyével került be az újságba? És ki hozta ezt a hirdetést az újsághoz??? Hogyan került kapcsolatba ezzel a szervezettel??? Hú de kellemetlen, saját magát hozta kínos helyzetbe (persze nem először) …
Egyébként tájékoztatom, hogy a Heti Hírek újság abszolút mértékben demokratikus alapon működik, ami azt is jelenti, hogy ha egy szervezet tevékenyégével nem értünk egyet (mint például a szcientológia „egyházéval”), a hirdetését mindaddig, amíg kéri, és Magyarországon maga a szervezet vagy a tevékenysége nincs törvény által tiltva, mi leközöljük! Mert ez így igazságos és törvényes! Persze aki ahhoz szokott, hogy főnöki megfelelés és pártszimpátia alapján írhat valamit, vagy engedélyezhet hirdetéseket, az nyilván nem értheti ezt…

Dr. Czira Szabolcstól kérdezném, hogy mindazok után, hogy tudomására jutott az a tény, hogy Lőrinczy Veronika főszerkesztése egyenlő volt a szcientológia társasággal való kapcsolat felvétellel, nem tar-e attól, hogy közvetlen sajtós kollégája valamilyen kapcsolatban áll ma is szcientológia szervezettel? Megkérdezte-e tőle például azt, hogy töltött-e ki olyan adatlapot, melyben minden tevékenységéről, valamint kollégáiról stb. részletes jelentést kell adni úgy gazdasági, mint például szexuális kérdésekben? Én az Ön helyében megkérdezném…

És Ön kitől és mit kérdezne?
/Folytatás következik/

K.Zs.B.T.

Programajánló

Hírdetés

Minden jog fenntarva