booked.net

Hírdetés

Ki lehet a „szarkeverő”?

2017. november 9., csütörtök 16:03

Nagy Bandó András hétvégi írása óta lebeg Nagykőrös fölött a kérdés: ki lehet az a bizonyos „szarkeverő”? Az a szóban forgó valami tényleg úgy lebeg Nagykőrös felett, mint a mondásbeli gólyaf.. a levegőben.

Azt tudjuk, hogy a levelek szerzője nincs sok ésszel megáldva, amire abból következtethetünk, hogy a Vágó Istvánnak írt mószerolás után nem tudott új levelet írni, egyszerűen kicserélte a DK-t LMP-re és úgy küldte el azt Nagy Bandó Andrásnak. Az anonim e-mail cím tulajdonosa viszonylag gyorsan lebukott, ostobaságát hamar megismerte az egész ország, ami szintén nem tesz jót Nagykőrösnek…

Ha valaki figyelmesen olvassa a Vágónak és Nagy Bandónak írt leveleket, valamint a Czira Szabolcs polgármester által kiadott-szerkesztett Önkormányzati Hírek egyik cikkét, feltűnő hasonlóságra bukkanhat:

A legutóbbi Önkormányzati Hírek 4. lapján jelent meg Horváth Tibor írása „Hőhullám! A Jobbik a melegek szavazatára hajt…” címmel.

Egy rövid idézet Horváth Tibor cikkéből: „nem voltak vevők egy olyan párt elnökének levelére, melynek tagjai EU zászlót égetnek és a Duna-parti emlékmű cipőibe köpködnek”.

Egy rövid idézet a Vágó Istvánnak és Nagy Bandó Andrásnak küldött névtelen levélből: Akik a Duna-parti cipőkbe köpködnek, akik EU-zászlókat égetnek, akik zsidóznak azokkal nem szabad közösködni…”.

 

A két mondat hasonlósága kétségtelen. Innentől kezdve a Kedves Olvasó feladata levonni a megfelelő következtetéseket, hogy mindez a véletlen műve-e, aminek gyakorlatilag nulla a valószínűsége, vagy a névtelen levelek és az ÖH-cikk szerzője azonos személy?

 

Czira Szabolcs és Körtvélyesi Attila ezek után már nem bujkálhatnak tovább, kötelességük magyarázatot adni az írások hasonlóságára, hiszen Horváth Tibor a polgármesteri kabinet tagja, és az Önkormányzati Hírek munkatársa és rendszeres cikkírója. A magyarázatot várja a nagykőrösi közvélemény!

Kiss Zsoltné Berényi Tünde

vezető szerkesztő

Heti Hírek

Programajánló

Hírdetés

Minden jog fenntarva